Ιδιωτική Κρουαζιέρα Διόνυσος

Κρουαζιέρα προς Πολύαιγο

Περιλαμβάνονται

\

Ανοιχτό Μπαρ

\

Snack Καλωσορίσματος

\

Brunch

\

Φρέσκα Φρούτα

\

Μεσημεριανό

\

Πετσέτες Θαλάσσης

\

Υποβρύχια Action Camera

\

Σύστημα Ήχου

\

Εξοπλισμός Snorkeling

Διαθεσιμότητα

Loading...

Διαδρομή

Κρουαζιέρα

Η κρουαζιέρα «Διόνυσος» ξεκινάει από τη παραλία της Αγίας Κυριακής με το “Βερόνικα”, ένα vintage ιστιοπλοϊκό σκάφος μήκους 33 ποδιών, κατασκευασμένο σε ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία της Δανίας. Η αναχώρηση είναι στις 10:00 αλλά η επιβίβαση ξεκινάει στις 09:30 από τη παραλία με τη βοήθεια ενός μέλους του πληρώματος μας (*)

Όταν όλοι επιβιβαστούν και μετά από μια σύντομη γνωριμία με το πλήρωμα μας, πραγματοποιείται μια παρουσίαση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας ενώ απολαμβάνετε το πρωινό σας ρόφημα και σνακ.

Ξεκινάμε προς το Παλαιοχώρι και η πρώτη πρωινή βουτιά θα γίνει με στάση για brunch στα Θειωρυχεία για 45 λεπτά. Τα Θειωρυχεία είναι ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο θείου, όπου μπορείτε ακόμα να δείτε πώς έμοιαζε όταν ακόμα βρισκόταν σε λειτουργία δεδομένου ότι πολλά βαγόνια και εξοπλισμός βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Η αντίθεση μεταξύ του γαλαζοπράσινου νερού και των κοκκινο-κίτρινο-καφέ βράχων συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς.

Στη συνέχεια αποπλέουμε προς τη Πολύαιγο για περίπου 45 λεπτά και τα Γαλαζιά νερά, μια υπέροχη παραλία με εντυπωσιακά καταγάλανα νερά όπως μας υποδηλώνει και το όνομα της. Εκεί θα κάνουμε μια στάση 30 λεπτών όπου σερβίρουμε μια δροσιστική φρουτοσαλάτα.

Στη συνέχεια αποπλέουμε προς το Μανωλονήσι ακολουθώντας τη παράκτια διαδρομή. Εκεί θα κάνουμε στάση για μία ώρα για να απολαύσουμε τη θάλασσα και το μεσημεριανό μας γεύμα.

Έπειτα ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής αφού όμως περάσουμε δίπλα από το μικρό νησί του Αγίου Γεωργίου. Η εκδρομή συνεχίζει παράκτια προς Βούδια, Καστάνα και Τρία Πηγάδια μέχρι να φτάσουμε στην Αγία Κυριακή για αποβίβαση.

Επικοινωνία

Ωράριο

Δε:   10:00 – 24:00
Τρ:   10:00 – 24:00
Τε:    10:00 – 24:00
Πε:   10:00 – 24:00
Πα:   10:00 – 24:00
Σα:    10:00 – 24:00
Κυ:    10:00 – 24:00

Στείλτε μας Μύνημα

Let’s go Social