Υπηρεσίες

Καθημερινές Εκδρομές προς Κλέφτικο και Πολύαιγο

Καθημερινή Κρουαζιέρα προς Κλέφτικο

Παραδεισένιες τιρκουάζ παραλίες και θεαματικά ηφαιστειακά πετρώματα πλημμυρισμένα από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος συνθέτουν μια ξεχωριστή απόδραση που δεν μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Ελάτε να εξερευνήσετε μαζί μας τους κρυμμένος θησαυρούς της Δυτικής ακτής του νησιού ως το μαγευτικό Κλέφτικο, ένα τοπίο που σου κόβει την ανάσα όπου τα βράχια σμιλεύονται καθημερινά από τη φύση μέσω των δυνατών ανέμων και ισχυρών κυμάτων.

Γνωρίστε την ιστορία των προορισμών που επισκεπτόμαστε ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε κορυφαίες παραδοσιακές λιχουδιές. Βουτήξτε στα κρυστάλλινα καθαρά νερά και τραβήξτε δωρεάν υποβρύχιες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την action camera που διαθέτουμε.

 

Καθημερινή Κρουαζιέρα προς Πολύαιγο

Το νησί της Πολυαίγου είναι ένα διαμάντι των Κυκλάδων και το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου. Είναι ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας με αναρίθμητες γεωλογικές ομορφιές, καταγάλανα νερά και πλούσια ιστορία! 

Σήμερα έχει ανακηρυχθεί σαν περιοχή μεγαλειώδους ομορφιάς και ένα σημαντικό φυσικό τοπίο της Μεσογείου για τη φώκια Μονάχους- Μονάχους από το  European Network of Natura 2000. 

Mην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την φυσική ομορφιά της Πολυαίγου! 

Από το 2020 η Milos VΙP Services αποφάσισε να παρέχει τρία διαφορετικά δρομολόγια γιατί ήταν αδύνατο για εμάς να επιλέξουμε το καλύτερο!

Σχεδιάστε τη δική σας Κρουαζιέρα

Ζήστε την καλύτερη εμπειρία στο νησί της Μήλου. Σχεδιάστε μια κρουαζιέρα με τον τρόπο που θέλετε!

Romantic Sailing Getaway for two

Από Αγία Κυριακή προς Κλέφτικο

Εμπειρία διάρκειας 4 ωρών (Το ταξίδι μπορεί να επεκταθεί σε 5 ώρες με επιπλέον κόστος)

Ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση; Είμαστε καλύτεροι! Αυτή η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια αναζητούν μια ιδιωτική και ρομαντική εμπειρία στο Κλέφτικο. Νοικιάζοντας το Veronica θα έχετε τη δυνατότητα μόλις σε μία ώρα μετά την αναχώρησή σας να φτάσετε στον προορισμό σας! Κατά τη διάρκεια αυτού του γραφικού και πολύχρωμου ταξιδιού προς το Κλέφτικο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε (χωρίς να κάνουμε στάσεις για μπάνιο) την παραλία του Γέρακα, την παραλία του Τσιγκράδο, την παραλία της Φυριπλάκας και την παραλία του Γέροντα. Όταν αγκυροβολήσουμε στο Κλέφτικο, θα απολαύσετε μια εξερεύνηση στα γύρω σπήλαια και κολύμπι ενώ όταν επιστρέψετε στο σκάφος θα απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί παρακολουθώντας το μαγευτικό τοπίο! Η στάση στο Κλέφτικο έχει διάρκεια περίπου 80 λεπτά ενώ η διάρκεια της κρουαζιέρας μπορεί να παραταθεί για μία ακόμη ώρα κατόπιν αιτήματος με επιπλέον κόστος αφήνοντας χρόνο αν θέλετε να επισκεφτείτε κάποια ή κάποιες από τις προαναφερόμενες παραλίες για μπάνιο.

Family Time

Από Αγία Κυριακή Προς Κλέφτικο  

Εμπειρία διάρκειας 4 ωρών (Το ταξίδι μπορεί να επεκταθεί σε 5 ώρες με επιπλέον κόστος)  

Ώρα αναχώρησης: 09:00 or 14:00

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Σνακ, αναψυκτικά και μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ στάσης για μπάνιο στη παραλία του Γέρακα ή εξερεύνησης σπηλαίων στο Κλέφτικο  

Ψάχνετε για ένα οικογενειακό ταξίδι στο Κλέφτικο; Είμαστε οι καλύτεροι! Αυτή η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες που αναζητούν μια ιδιωτική εμπειρία στο Κλέφτικο στην καλύτερη τιμή! Νοικιάζοντας το Veronica θα έχετε τη δυνατότητα μόλις σε μία ώρα μετά την αναχώρησή σας να φτάσετε στον προορισμό σας! Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύχρωμου ταξιδιού προς το Κλέφτικο θα μπορείτε να δείτε (χωρίς να κάνουμε στάσεις για μπάνιο) την παραλία του Γέρακα, την παραλία του Τσιγκράδο, την παραλία της Φυριπλάκας και την παραλία του Γέροντα. Όταν αγκυροβολήσουμε στο Κλέφτικο, θα απολαύσετε μια εξερεύνηση στα γύρω σπήλαια και κολύμπι ενώ όταν επιστρέψουμε στο σκάφος θα απολαύσετε το κρασί και τα αναψυκτικά για τα παιδιά παρακολουθώντας το μαγευτικό τοπίο! Εναπόκειται σε εσάς αν θέλετε να επιλέξετε εξερεύνηση σπηλαίου ή να κολυμπήσετε στην παραλία του Γέρακα. Η στάση στο Κλέφτικο έχει διάρκεια περίπου 80 λεπτά ενώ η διάρκεια της κρουαζιέρας μπορεί να παραταθεί για μία ακόμη ώρα κατόπιν αιτήματος με επιπλέον κόστος αφήνοντας χρόνο αν θέλετε να επισκεφτείτε κάποια (ή κάποιες) από τις προαναφερόμενες παραλίες για μπάνιο.

4-hour Daily cruise

Από Αγία Κυριακή Προς Κλέφτικο  

Ώρα αναχώρησης: 09:00 ή 14:00

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Σνακ, αναψυκτικά και εξερεύνηση σπηλαίων στο Κλέφτικο  

Καθημερινές κρουαζιέρες προς το Κλέφτικο στην καλύτερη τιμή! Δίνουμε τη δυνατότητα μόλις σε μία ώρα μετά την αναχώρησή σας να φτάσετε στον προορισμό σας! Κατά τη διάρκεια αυτού του γραφικού και πολύχρωμου ταξιδιού προς το Κλέφτικο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε (χωρίς να κάνουμε στάσεις για μπάνιο) την παραλία του Γέρακα, την παραλία του Τσιγκράδο, την παραλία της Φυριπλάκας και την παραλία του Γέροντα. Όταν αγκυροβολήσουμε στο Κλέφτικο, θα πάμε για μια εξερεύνηση στα γύρω σπήλαια και κολύμπι ενώ όταν επιστρέψετε στο σκάφος θα δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό παρακολουθώντας το μαγευτικό τοπίο!   Η στάση στο Κλέφτικο έχει διάρκεια περίπου 80 λεπτά.

Romantic Sunset drink for 2

Αναχώρηση από Αδάμαντα

Η εμπειρία διαρκεί 2:30 ώρες 

Αναχώρηση μια ώρα πριν τη δύση του ηλίου (18:30) 

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Ένα μπουκάλι κρασί και συνοδευτικά σνακ

Ψάχνετε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με έναν τρόπο που θα σας μείνει αξέχαστος; Είμαστε οι καλύτεροι! Σαλπάρετε μαζί μας σε μυστική τοποθεσία και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και όχι μόνο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα όπως ποτέ άλλοτε.

Ποσειδών

Η κρουαζιέρα Ποσειδών ξεκινά από το λιμάνι του Αδάμαντα με το “Arca di Mare“, ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος 45 ποδιών κατάλληλο για 18 επιβαίνοντες που προσφέρεται με αποκλειστική χωρητικότητα μόνο 10 ατόμων.

Αρχίζουμε να ταξιδεύουμε προς τα πρώτα παραδοσιακά ψαροχώρια της Σχοινοπής και το πλούσιο στην αρχαία ιστορία Κλήμα, που ήταν το πρώτο λιμάνι της Μήλου και το μέρος όπου βρέθηκε το τεράστιο άγαλμα του Ποσειδώνα «Ο θεός της θάλασσας» το 1877 …

Poseidon Cruise Route
Aphrodite Cruise Route

Αφροδίτη

Το σημείο εκκίνησης της κρουαζιέρας Αφροδίτη είναι η παραλία της Αγίας Κυριακής με το «Veronica», ένα ιστιοφόρο μήκους 33 ποδιών που φτιάχτηκε σε ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία του κόσμου για ιστιοπλοΐα στη Δανία.

Σαλπάρουμε προς την παραλία του Γέρακα για την πρώτη μας πρωινή βουτιά στα κρυστάλλινα καθαρά νερά. Όταν επιστρέψετε στο σκάφος, σας σερβίρεται ένα πρωινό σνακ ενώ απολαμβάνετε τη θέα ενός…

Διόνυσος

Το σημείο εκκίνησης της κρουαζιέρας Διόνυσος είναι η παραλία της Αγίας Κυριακής με το «Veronica», ένα ιστιοφόρο μήκους 33 ποδιών που φτιάχτηκε σε ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία του κόσμου για ιστιοπλοΐα στη Δανία.

Πηγαίνουμε προς το Παλιοχώρι το πρωινό  κολύμπι με brunch θα πραγματοποιηθεί στη Θιορχία για 45 λεπτά. Η Θιορχία είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο επειδή είναι ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο θείου, όπου μπορείτε ακόμα να δείτε πώς ήταν όταν λειτουργούσε ακόμα …

Dionysos Cruise Route

Επικοινωνία

Ωράριο

Δε:   10:00 – 24:00
Τρ:   10:00 – 24:00
Τε:    10:00 – 24:00
Πε:   10:00 – 24:00
Πα:   10:00 – 24:00
Σα:    10:00 – 24:00
Κυ:    10:00 – 24:00

Στείλτε μας Μύνημα

Let’s go Social