Σχετικά με Εμάς 

Milos VIP Services

Η Μήλος ταυτίζεται με την ιστορία, την ηρεμία και έναν καταπληκτικό καλοκαιρινό προορισμό. Ένα συνεχές εναλλασσόμενο τοπίο ανάμεσα σε πολύχρωμες παράλιες, νησίδες και μικρούς υφάλους που περικλείονται από ένα απέραντο γαλάζιο, κάνει τη κρουαζιέρα με ιστιοφόρο στη Μήλο μια αξέχαστη εμπειρία!

Aυτός είναι και ο λόγος ίδρυσης της Milos VIP Services την άνοιξη του 2019 από τον Ανδρέα Κιλιτζόγλου και τον Δημήτρη Κυρίτση.

Ο Δημήτρης ως ντόπιος Μηλιός ήταν ανέκαθεν παθιασμένος με τη θάλασσα και το νησί της Μήλου! Το ίδιο πάθος μοιράζεται και ο Ανδρέας αφού γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά αλλά πέρασε και πολλά χρόνια κάτω από την επιφάνεια αυτής…στην Ολλανδία! Το 2000 ο Δημήτρης προσκάλεσε τον Ανδρέα να παραθερίσει στη Μήλο και αυτό ήταν η αφορμή!

Το σχέδιο καταστρώθηκε και οι δυο συμφωνήσαμε να εξερευνήσουμε κάθε πιθαμή της ακτογραμμής της Μήλου.

Μετά από 18 συνεχόμενα έτη λεπτομερούς εξερεύνησης αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα ευρήματα και τις εμπειρίες μας με τον υπόλοιπο κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν το 2019  με το πρώτο μας vintage ιστιοφόρο Veronicaπου έχει ναυπηγηθεί σε ένα από τα κορυφαία ναυπηγεία της Δανίας. Στοχεύοντας να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας όλων αυτών των ετών σε συνδυασμό με τη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών πολύ σύντομα γίναμε μια από κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρίες ναύλωσης πλοίων αναψυχής στο νησί.

Κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μας η Μήλος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος νησιωτικός προορισμός στην Ευρώπη «Best European island destination for 2019» και είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε ενεργά σε αυτό το επίτευγμα. 

Από το 2020 ο στόλος μας μεγάλωσε αφού προσθέσαμε το Arca di Mare, ένα ιστιοφόρο ελληνικής κατασκευής με μεγαλύτερη χωρητικότητα ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε γκρουπ μέχρι και 10 ατόμων. Επιπλέον το νέο γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Αδάμαντα δίπλα στην Εθνική τράπεζα, για πιο άμεση επικοινωνία και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε στο γραφείο μας για να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας μας και να σας ξεναγήσουμε στα σκάφη ώστε να εμπνευστείτε ανάλογα για τα σχέδια σας!

Η Ομάδα μας

Ανδρεας Κιλιτζογλου

Ιδιοκτήτης

Δημητρης Κυριτσης

Ιδιοκτήτης

Επικοινωνία

Ωράριο

Δε:   10:00 – 24:00
Τρ:   10:00 – 24:00
Τε:    10:00 – 24:00
Πε:   10:00 – 24:00
Πα:   10:00 – 24:00
Σα:    10:00 – 24:00
Κυ:    10:00 – 24:00

Στείλτε μας Μύνημα

Let’s go Social